Tervetuloa tutustumaan Lohjan ja Uudenkaupungin luotsaamissa ja OPH:n rahoittamissa KIEPPI-hankkeissa tuotettuihin suomen kielen ViLLE-tehtäviin! Esittelyssä ovat jo aiemmin julkaistu suomen kielen perussanastopaketti sekä parhaillaan tekeillä olevat, suomen kielen oppijoille suunnatut yhteiskuntaopin ja historian kurssit, joita on mahdollista kokeilla myös omien oppilaiden kanssa nyt kevään aikana.

Webinaarin päätteeksi järjestetään myös lyhyt ViLLEn käyttöönottokoulutus, joten osallistua voi riippumatta siitä, onko sinulla ViLLE-järjestelmän opettajatunnukset entuudestaan vai ei. Hankkeissa tuotetut materiaalit samoin kuin muutkin ViLLE-kurssit ovat webinaarin jälkeen käytössäsi maksutta.

 Aika: maanantai 12.2.2024 klo 14 – 16
Ilmoittautuminen: https://forms.gle/i34oraUSjMfRgcCT7

Webinaari järjestetään Microsoft Teams -alustalla. Saat osallistumislinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen webinaaria edeltävällä viikolla.

Ensisijaista kohderyhmää ovat valmistavan opetuksen opettajat, S2-opettajat, kietu-opettajat, erityisopettajat, luokanopettajat sekä aiheesta kiinnostuneet reaaliaineiden opettajat.

Tervetuloa mukaan kuulemaan tehtävistä ja hankkimaan omat ViLLE-tunnukset!

Tilaisuuden järjestävät Kielitaidon tukeminen ja reaaliaineen kielitietoinen opetus valmistavan ja yleisopetuksen nivelvaiheessa -hanke (Uusikaupunki), KIETU-opetuksen käynnistäminen Lohjalla -hanke sekä Turun yliopiston oppimisanalytiikan tutkimusinstituutti TRILA.

Kategoria(t):