Oppimisanalytiikan keskuksen tuottamia ohjeita

Mikäli et löydä ohjeita tai vastausta kysymykseesi, tarkista yleisimmät kysymykset ja vastaukset tai  ota suoraan yhteyttä Oppimisanalytiikan keskukseen.

Ensiapua ViLLEn käyttöön ja keskeisimmät ohjeet löydät ” Näin pääset alkuun” -sivultamme.

Ohjeita saatavilla myös:

OPETTAJALLE

Ohjeessa neuvotaan seikkaperäisesti ViLLEn opintopolkukurssien perustaminen ja hallinnointi käyttäen ViLLE Classic -käyttöliittymää.

Tässä ohjeessa kerrotaan, miten aloitat uuden lukuvuoden ViLLEssä Lite-käyttöliittymällä.

Tässä ohjeessa kerrotaan, miten aloitat lukuvuoden ViLLEssä Classic-käyttöliittymällä.

Tähän ohjeeseen on koottu tärkeimmät ohjeet ja vinkit ViLLE Liten sujuvaan käyttöön. Ohjeen on tarkoitus toimia hakuteoksena, josta löytyy vastauksia tyypillisiin kysymyksiin.

Jos olet käyttänyt Oppimisanalytiikan keskuksen tuottamia opintopolkukursseja ja aikaisemmin käyttänyt ViLLE Classic -käyttöliittymää, tutustu tähän ohjeeseen.

Kirjassa esitellään ViLLE Classic -käyttöliittymän kautta ViLLEn ominaisuuksia, tehtävätyyppejä sekä edistyneempiä toimintoja.

HUOLTAJALLE

Tässä dokumentissa esitellään ViLLEn taustoja ja keskeisimmät käyttöohjeet.

MUUT MATERIAALIT

Tällä lomakkeella opettaja voi kerätä alle 13-vuotiaiden oppilaiden huoltajilta luvan ViLLE-tunnuksen luomiseen ja oppilaiden tietojen tallentamiseen.

Tässä vihkossa on esitelty tiiviissä muodossa lyhyitä ohjelmoinnillista ajattelua vaativia leikkejä ja aktiviteetteja eri luokka-asteille. Oppaan loppupuolella on ohjeet ViLLEn yleisimpiin ohjelmoinnin tehtävätyyppeihin ja niiden käyttöön.

Tässä dokumentissa on erikokoisena ViLLEn pokaalikuvakkeita, joita voit tulostaa esimerkiksi luokkasi oman pokaalitaulun askarteluun.