Salo

Oppimisanalytiikan keskus ja Salon kaupungin opetustoimi ovat jo pitään tehneet yhteistyötä sähköisten oppimisen välineiden käytössä ja kehittämisessä. Salo on yksi maamme edelläkävijöitä näiden työkalujen käyttöönottajina.

Näille sivuille kokoamme aina ajankohtaisimmat ja tärkeimmät tiedot ja ohjeistukset Salon opettajille ja kouluille yhdestä paikasta löydettäväksi.

Oppimisen Tuen Salkut (OTuS)

Oppimisen Tuen Salkkujen käyttöönotto on Salossa täydessä vauhdissa, ja kaikki halukkaat Salon koulujen opettajat saavat salkut käyttöönsä. Salkut saa käyttöönsä osallistumalla käyttöönottokoulutukseen. Lisätietoa löydät Teams-ryhmästä ”OTuS-materiaali (info)”. Salon opettajat voivat pyytää liittymistiedot Lealta (sähköposti alla).

Oppimisen Tuen Salkkujen käyttöönoton koordinaattorina toimii Lea Salokannel. Häneen voi olla yhteydessä missä tahansa OTuS-asiassa Salon Teamsin lisäksi sähköpostitse (lea.salokannel[at]salo.fi).

Voit antaa palautetta ja kehitysehdotuksia Oppimisen Tuen Salkuista tästä Forms-kyselystä. Kyselyyn vastataan nimettömästi, ja voit vastata kyselyyn myös vain soveltuvilta osin.

Syksyn 2022 FUNA-arviointien teettäminen

Testausten infot pidetään seuraavina päivinä klo 15-16:

30.8. (alakoulun info)

31.8. (yläkoulun info)

6.9. (yläkoulun info)

7.9. (alakoulun info)

Jos et pääse paikalle, tapaamisista löytyy nauhoite Teamsista. Testien käyttöönotto-ohjeet löydät täältä.

Syksyn 2022 FUNA-arvioinnin tehtävien esittely