Salo

Oppimisanalytiikan keskus ja Salon kaupungin opetustoimi ovat jo pitään tehneet yhteistyötä sähköisten oppimisen välineiden käytössä ja kehittämisessä. Salo on yksi maamme edelläkävijöitä näiden työkalujen käyttöönottajina.

Näille sivuille kokoamme aina ajankohtaisimmat ja tärkeimmät tiedot ja ohjeistukset Salon opettajille ja kouluille yhdestä paikasta löydettäväksi.

Oppimisen Tuen Salkut (OTuS)

Oppimisen Tuen Salkkujen käyttöönotto on Salossa täydessä vauhdissa, ja kaikki halukkaat Salon koulujen opettajat saavat salkut käyttöönsä. Salkut saa käyttöönsä osallistumalla käyttöönottokoulutukseen. Lisätietoa löydät Teams-ryhmästä ”OTuS-materiaali (info)”. Salon opettajat voivat liittyä ryhmään tästä linkistä.

Oppimisen Tuen Salkkujen käyttöönoton koordinaattorina toimii Joonas Meri. Häneen voi olla yhteydessä missä tahansa OTuS-asiassa Salon Teamsin lisäksi sähköpostitse (jimeri[at]utu.fi).

Voit antaa palautetta ja kehitysehdotuksia Oppimisen Tuen Salkuista tästä Forms-kyselystä. Kyselyyn vastataan nimettömästi, ja voit vastata kyselyyn myös vain soveltuvilta osin.

Syksyn 2022 FUNA-arvoinnin tehtävien esittely