Kaksivuotisen esiopetuksen kokeilu


På svenska


Tältä sivulta löydät lasten arviointiin liittyvän ohjeistuksen. Sinulla on 30.9. asti aikaa opiskella koulutusmateriaalit. Vastaa sen jälkeen tähän kyselyyn suorituksen kirjaamiseksi.

HUOM!

Lapsen tunnuksilla kirjaudutaan osoitteessa karville.fi


Lasten taitojen arviointitehtävissä on havaittu ongelmia vanhemmilla Applen ohjelmistoversioilla. Mikäli käytät arvioinnissa esimerkiksi iPad-laitetta ja kohtaat ongelmia, päivitä laitteesi ohjelmistoversio uusimpaan.

Katso ohjeet iPad-ohjelmistoversion päivittämiseen tästä


Kaikki toimipaikkanne vuonna 2016 syntyneet lapset arvioidaan, paitsi ne joiden huoltajat ovat kieltäneet arvioinnin. Jos arvioitavan lapsen tunnukset puuttuvat toimipaikkaanne lähetetystä listasta, täytä tähän Excel- taulukkoon (Lataa painamalla) kaikkien puuttuvien lasten tiedot ja lähetä täytetty taulukko turvasähköpostilla osoitteeseen eskarikokeilu@vatt.fi. Laita sähköpostin otsikoksi "Puuttuvat tunnukset". Teille lähetetään puuttuvat tunnukset kahden arkipäivän sisällä.Lasten taitojen arviointikoulutus

Esimerkki taitojen arvioinnistaHUOM! Jos toimipaikastanne ei löydy soveltuvaa laitetta, ottakaa ensisijaisesti yhteyttä kuntaanne.